Vårt sortiment

I vår hattbutik kan du hitta ett brett sortiment av snygga huvudbonader till både damer och herrar i alla åldrar och till alla klädstilar. För den som önskar något speciellt löser vi det med hjälp av duktiga modister.

Hattar, kepsar och mössor...

Några av de märken vi erbjuder är Stetson, Seeberger, Panizza, Brixton, Faustmann, Kangol, Laulhere, Hannah Hats, Susanna design, Panamania, Scandinavian Design, CTH, Börjesson, Happy Turbans och Rockel (ett märke som slutade tillverkas på 70-talet, alltså ett vintage lager av herrhattar).

gubbkeps flatcap newsboy malmö skåne
hattaffär skåne hattprovning malmö

Presentkort

Svårt att bestämma dig för vad du ska köpa till dina nära och kära? Då är ett presentkort den perfekta gåvan ju! Ge bort ett presentkort på valfri summa och låt personen själv välja bland våra stiliga hattar, kepsar & mössor! Vill ni köpa presentkort så kan ni ringa eller maila till oss så skickar vi det till er e-mail. Ni är även välkomna in till butiken för att köpa det där! För mer information angående presentkort, klicka här.

Hattbutik Westerblads logga med rosett - presentkort

Något för alla

Vare sig du söker du en fedora, porkpie, player, panamahatt, trillby, basker, anknäbbs keps, newsboy eller 6-pence keps, ivy keps eller driver keps, baseball keps, docker, höghatt, plommonstop, bowler, mössa, ballongkeps, charleston hatt, stråhatt, buckethatt, m.m, så har vi troligtvis det.